Degustiraj, probaj sve

Degustacija

Beogradski Manifest

 

Tokom tri dana trajanja sajma, posetioci i učesnici će u svakom kutku Kalemegdanske tvrđave moći da uživaju u opuštenoj i veseloj atmosferi. Pozorište van kuće, bioskop na otvorenom, muzičko - scenski programi i mnogobrojni zanimljivi prateći sadržaji širiće sa pozornica pozitivnu energiju.

Svet dobre hrane, je prostor osmišljen za sve one koji žele da se pokažu u pripremanju autentične hrane sa ovih prostora i promovišu manifestacije na temu gastronomije. Zbog velikog interesovanja, ova sajamska celina biće organizovana na dve lokacije, u Gornjem i Donjem gradu. Posetioci će imati priliku da po povoljnim cenama uživaju u tradicionalnoj hrani koju će na licu mesta pripremati majstori kuvanja, šampioni u svojim kategorijama.

Vinski grad ugostiće manifestacije na kojima se slavi berba i nazdravlja u čast grožđa i vina, dok će u neposrednoj blizini, vinarije predstaviti svoje poizvode svima koji vole vino. Voćna dolina, zajedno sa piknik zonom, savršeno su mesto da se prikaže i degustira sve što nam je priroda dala!